Головна » Архів матеріалів

Бережіть своїх дітей,
Їх за витівки не лайте.
Зло своїх невдалих днів
Ніколи на них не зривайте.

Не гнівайтесь на них всерйоз,
Навіть якщо вони завинили,
Нічого немає дорожче сліз,
Що з вій рідних скотилися.

Якщо валить втома з ніг
Упоратися з нею немає сечі,
Ну а до Вас підійде синок
Або руки простягне донька.

... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Starsong | Дата: 24.04.2015

Пришло время поговорить о том, как сделать селфи. Вошедшее в моду селфи является отличным и веселым способом показать всему миру свою самоуверенность, индивидуальность и чувство стиля. Фотоавтопортретом занимаются все – начиная с президентов и заканчивая знаменитыми обладателями премии Оскар. Ошибочно, если вы думаете, будто нужно просто наводить камеру на свое лицо и щёлкать, предварительно всё не распланировав, ведь притягивающие внимание фотографии представляют собой настоящее искусство, которое ваши друзья с большим удовольствием будут лицезреть в своих соцсетях.

Выбираем удачную позу для селфи

Как сделать удачное селфи

1) Подберите выгодный ракурс

... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Starsong | Дата: 23.04.2015

Сьогодні, 22 квітня, в театральному гуртку «Рампа» (керівник Косенко С. В.) проходило відкрите заняття з акторської майстерності.

Тема відкритого заняття була: Етюдна дiяльнiсть.  Етюди на iмпровiзацiю.

               У сучасній театральній педагогіці  етюд — вправа, яка служить для розвитку та вдосконалення акторської техніки і яка складається з різних сценічних дій, імпровізованих чи заздалегідь розроблених викладачем. Бажано щоб етюд містив менше слів, або був зовсім без слів. Етюдна замальовка пови ... Читати далі »

Переглядів: 924 | Додав: Starsong | Дата: 22.04.2015

Поради школярам
День середньостатистичного школяра починається словами: «А-а-а ... Не хочу в цю ... школу », а закінчується фразою:« До вихідних (канікул) ще два (три, чотири, п'ять) дня (тижнів, місяців) »- потрібне підкреслити.

Природно, школа - не курорт, але коли вона починає здаватися тобі каторгою ... варто задуматися, а що можна зробити? Адже більшість проблем собі створюємо ми самі, як би сумно це не звучало. Але раз створюємо самі - можемо самі і вирішити. Отже, що ж потрібно зробити, щоб вчення не ставало мукою?

 

1. Навчися налаштовуватися на хорошу. Тобто, краще уявляти, як ти займаєшся несклад ... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: Starsong | Дата: 22.04.2015

Як зробити фотопортрет

Часто знімок крупним планом - перше, а деколи і єдине враження, за яким можна судити про людину. Неважливо, чи використовується він на бейджі, друкується в статті або є частиною портфоліо. Для людини важливо добре виглядати на портреті. Це однаковою мірою важливо і для фотографа. Може здатися, що зробити портрет крупним планом - легко (і не займе дуже багато часу), проте, це потребуватиме чимало зусиль. Щоб портрет порадував і вас, і вашу модель, вам потрібно поставитися до нього серйозно.

1. Визначтеся з тим, яка ваша задача. Ваш портрет піде в друк або стане частиною модельного портфоліо? Він повинен бути серйозним або грайливим? Наскільки великою буде надрукована фотографія? Якщо ви будете знати відповіді на ці питання, ви зрозумієте, чи повинен фотографований стоятиме навпроти білої стіни або на іншому тлі. Чи повинен він ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Starsong | Дата: 21.04.2015

Косенко Станіслав Валерійович, керівник фотогуртка "Райдуга" КЗ "Дитячий центр" переміг в міжнародному фотоконкурсі!

Його фоторобота "Ранок в лісі" перемогла за номінацією "Обрамлення і фреймінг"!

 

    Станіслав Валерійович став володарем іменної грамоти переможця міжнародного конкурсу фотографій "ФотоПризер", сертифіката учасника і ... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: Starsong | Дата: 21.04.2015

  

    Перебування дитини на свіжому повітрі позитивно впливає на обмін речовин, сприяє поліпшенню апетиту, засвоєнню харчових продуктів та забезпечує загартовувальний ефект. Прогулянка, як елемент розпорядку, є надійним засобом профілактики перевтоми. Вона дає дітям змогу у рухливих, спортивних іграх, праці, різнома­нітних фізичних вправах задовольняти свої потреби у рухах. Вико­нання фізичних вправ на свіжому повітрі посилює їх ефективність. Адже фізичне навантаження і свіже повітря зміцнюють здоров'я дітей, посилюють їх працездатність. Саме через це важливо раціо­нально організувати рухову діяльність дітей на прогулянці.

   У рекомендаціях для батьків учені Т. Виноградова ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Starsong | Дата: 17.04.2015

« 1 2