Головна » 2015 » Квітень » 21

Як зробити фотопортрет

Часто знімок крупним планом - перше, а деколи і єдине враження, за яким можна судити про людину. Неважливо, чи використовується він на бейджі, друкується в статті або є частиною портфоліо. Для людини важливо добре виглядати на портреті. Це однаковою мірою важливо і для фотографа. Може здатися, що зробити портрет крупним планом - легко (і не займе дуже багато часу), проте, це потребуватиме чимало зусиль. Щоб портрет порадував і вас, і вашу модель, вам потрібно поставитися до нього серйозно.

1. Визначтеся з тим, яка ваша задача. Ваш портрет піде в друк або стане частиною модельного портфоліо? Він повинен бути серйозним або грайливим? Наскільки великою буде надрукована фотографія? Якщо ви будете знати відповіді на ці питання, ви зрозумієте, чи повинен фотографований стоятиме навпроти білої стіни або на іншому тлі. Чи повинен він ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Starsong | Дата: 21.04.2015

Косенко Станіслав Валерійович, керівник фотогуртка "Райдуга" КЗ "Дитячий центр" переміг в міжнародному фотоконкурсі!

Його фоторобота "Ранок в лісі" перемогла за номінацією "Обрамлення і фреймінг"!

 

    Станіслав Валерійович став володарем іменної грамоти переможця міжнародного конкурсу фотографій "ФотоПризер", сертифіката учасника і ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Starsong | Дата: 21.04.2015